Skip links

Geborduurde en Geweven Patches Laten Maken

Als je op zoek bent naar manieren om je bedrijfskleding, carnavalskostuums, airsoftuitrusting of scoutinguniformen te personaliseren, zijn geborduurde of geweven patches een geweldige optie. Geborduurde patches laten maken is een fantastische manier om je bedrijfskleding of uniformen te voorzien van een professionele uitstraling. Je kunt een bedrijfslogo of -slogan op een patch laten borduren en deze op de borst, mouw of rug van een jas of shirt laten aanbrengen.

Geweven patches zijn ook een uitstekende optie om een uniform of kledingstuk te personaliseren. Het verschil tussen geborduurde en geweven patches is dat geweven patches zijn gemaakt van geweven garen, terwijl geborduurde patches zijn gemaakt van gestikt garen. Geweven patches hebben een gladder oppervlak en kunnen gedetailleerder zijn dan geborduurde patches. Het is dus afhankelijk van je voorkeur en het ontwerp welke soort patch het beste bij jouw bedrijf of organisatie past.

emblemen kopen maatwerk embleem maatwerk patch maatwerk PVC patch

Geborduurde & Geweven Patches laten maken: Carnaval, Scouting, Airsoft en meer

Het laten maken van patches is ook een populaire optie voor carnavalsvierders en airsoftspelers. Carnavalsverenigingen laten vaak patches maken om de kostuums van hun leden aan te passen aan het thema van het carnaval. Airsoftteams laten vaak patches maken met hun teamnaam of logo om hun uitrusting te personaliseren en zich te onderscheiden van andere teams.

Scoutinggroepen maken ook veel gebruik van patches. Elke scoutinggroep heeft zijn eigen kleuren en logo’s en veel groepen laten patches maken om hun uniformen te personaliseren. Scouts verdienen ook vaak patches als beloning voor het voltooien van bepaalde activiteiten of prestaties. Zo kan een scout bijvoorbeeld een patch verdienen voor het voltooien van een hike of voor het behalen van een bepaalde graad.

 

Standaard opstrijkbaar

Onze emblemen komen standaard met een Opstrijkbare achterkrant (inbegrepen bij de prijs)

Afgewerkte rand

Wij bieden de befaamde “Merrow Border” aan. Dit is een hoge kwaliteit afwerking op de rand.

Klittenband beschikbaar

Ook bieden wij een Klittenband systeem aan, voor zowel de voorkant als achterkant. Geef dit ook duidelijk aan in je ontwerp.

Of je nu geborduurde of geweven patches wilt laten maken voor je bedrijfskleding, carnavalskostuums, airsoftuitrusting of scoutinguniformen, er zijn veel opties beschikbaar. Het ontwerp kan volledig worden aangepast aan jouw wensen en er zijn verschillende maten en vormen beschikbaar. Het is ook mogelijk om patches te laten maken met klittenband aan de achterkant, zodat ze gemakkelijk op en af te doen zijn.

Het laten maken van patches is een relatief goedkope en gemakkelijke manier om kleding of uitrusting te personaliseren en een professionele uitstraling te geven. Als je op zoek bent naar een manier om je bedrijfskleding, carnavalskostuums, airsoftuitrusting of scoutinguniformen te onderscheiden van anderen, overweeg dan om patches te laten maken.

DIRECT PRIJZEN WETEN VOOR EEN EMBLEEM?

Bereken de prijs van jouw eigen ontworpen geborduurd embleem!

Start de calculator
Deze website wordt beschermd door Gegevenslek.nl.