Skip links

Geborduurde en Geweven Badges Kopen of Laten Maken op Maat

Geborduurde badges zijn een geweldige manier om bedrijfskleding, carnavalskostuums, airsoftuitrusting, scoutinguniformen en nog veel meer te personaliseren. Of je nu op zoek bent naar badges voor je bedrijf of organisatie of voor persoonlijk gebruik, er zijn veel opties beschikbaar. Je kunt geborduurde badges kopen of laten maken op maat om precies te krijgen wat je nodig hebt.

Geborduurde badges laten maken op maat is een uitstekende optie als je een specifiek ontwerp in gedachten hebt. Je kunt een ontwerp laten maken dat precies past bij je wensen en behoeften. Of het nu gaat om een bedrijfslogo, een team-embleem of een persoonlijk ontwerp, alles is mogelijk. Het is ook mogelijk om badges te laten maken in verschillende maten en vormen, afhankelijk van waarvoor je ze wilt gebruiken.

emblemen kopen maatwerk embleem maatwerk patch maatwerk PVC patch

Geborduurde & Geweven Badges laten maken op maat: Carnaval, Scouting, Airsoft en meer

Geborduurde badges zijn een geweldige manier om bedrijfskleding te personaliseren. Je kunt een bedrijfslogo op een badge laten borduren en deze op de borst of mouw van een jas of shirt laten aanbrengen. Dit geeft een professionele uitstraling aan de kleding en zorgt ervoor dat medewerkers herkenbaar zijn als vertegenwoordigers van het bedrijf.

Carnavalsverenigingen maken ook veel gebruik van geborduurde badges. Elk jaar heeft het carnaval een ander thema en verenigingen willen hun kostuums daarop aanpassen. Met geborduurde badges kun je snel en gemakkelijk een kostuum personaliseren. Je kunt badges laten maken met het thema van het carnaval of met de naam van de vereniging.

Ook airsoftteams maken veel gebruik van geborduurde badges. Teams hebben vaak hun eigen logo of naam en laten badges maken om hun uitrusting te personaliseren en zich te onderscheiden van andere teams. Dit helpt ook bij het identificeren van teamleden tijdens het spel.

Scoutinggroepen maken ook veel gebruik van geborduurde badges. Elke scoutinggroep heeft zijn eigen kleuren en logo’s en veel groepen laten badges maken om hun uniformen te personaliseren. Scouts verdienen ook vaak badges als beloning voor het voltooien van bepaalde activiteiten of prestaties. Zo kan een scout bijvoorbeeld een badge verdienen voor het voltooien van een hike of voor het behalen van een bepaalde graad.

Standaard opstrijkbaar

Onze emblemen komen standaard met een Opstrijkbare achterkrant (inbegrepen bij de prijs)

Afgewerkte rand

Wij bieden de befaamde “Merrow Border” aan. Dit is een hoge kwaliteit afwerking op de rand.

Klittenband beschikbaar

Ook bieden wij een Klittenband systeem aan, voor zowel de voorkant als achterkant. Geef dit ook duidelijk aan in je ontwerp.

Kortom, geborduurde badges zijn een geweldige manier om kleding en uitrusting te personaliseren en een professionele uitstraling te geven. Als je geborduurde badges wilt laten maken op maat,  ben je bij Emblemenkopen.nl op het juiste adres. Het badge ontwerp kan volledig worden aangepast aan jouw wensen en er zijn verschillende maten en vormen beschikbaar. Overweeg dus zeker om geborduurde badges te laten maken en gebruiken voor jouw bedrijfskleding, carnavalskostuums, airsoftuitrusting, scoutinguniformen en meer.

DIRECT PRIJZEN WETEN VOOR EEN EMBLEEM?

Bereken de prijs van jouw eigen ontworpen geborduurd embleem!

Start de calculator
Deze website wordt beschermd door Gegevenslek.nl.