Skip links

Embleem laten maken:

Ontwerp je eigen patch of logo

Wil jij een patch of embleem laten maken? Wij zijn al jarenlang dé goedkoopste specialist in Nederland met de meest voordelige prijzen voor het maken van een eigen embleem of eigen patch.

Oeteldonk emblemen kopen

Oeteldonk embleem "Hoe goed bende gij in bad!?" - Kikker in bad van Sanitairwinkel.

Wil jij een patch of embleem laten maken?

We begrijpen als geen ander dat het met een embleem of patch het belangrijkst is dat het van de hoogste kwaliteit is. Een patch van lage kwaliteit ziet er erg goedkoop uit, waardoor het afbreuk doet aan wat je juist wilt uitdragen. Door onze passie voor het laten maken van emblemen en patches weten we precies hoe we elk project tot een perfect einde kunnen brengen.

.
.

Al onze patches en emblemen kunnen gemakkelijk aangebracht worden op alle soorten kleding en textiel. We voeren de volledige productie zelf uit, waardoor wij al jouw emblemen kunnen laten maken voor de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijzen! Patch laten maken, badge laten maken, embleem laten maken: dit is voor on geen probleem.

Voor écht alle soorten emblemen en patches kan je bij ons terecht.

Ook bij speciale wensen en maatwerk geldt: bij ons ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit, voor de laagste prijs!

Ja, Ik wil biker patches kopen

Embleem laten maken: Logo’s en patches laten bedrukken in jouw eigen stijl

Een embleem laten maken bij ons is heel makkelijk én snel geregeld. Het enige wat je hoeft te doen is jouw ontwerp te uploaden op deze pagina met jouw wensen. We bieden verschillende afwerkmogelijkheden wat jouw de mogelijkheid geeft om het embleem nóg mooier of handiger te maken. We kunnen bijvoorbeeld de achterkant van jouw embleem afwerken met een 3M™ Sticker. Hiermee plak je jouw embleem of patch heel makkelijk op elke plek.

Ook bieden we de optie om jouw embleem professioneel af te werken met een klittenbandsysteem. Zeker voor airsoft teams en carnavalsclubs is dit een erg populaire optie. Mocht je jouw embleem nét even iets luxer willen maken, dan kunnen we jouw embleem ook een “Merrow Border” geven. Dit is een zeer hoge kwaliteit afwerking op de rand, waardoor jouw embleem er een stuk beter uit zal zien.

Ben je benieuwd geraakt naar onze service en voordelige prijzen? Vraag dan op deze pagina een offerte aan.

Wat voor soort patches & emblemen kan ik laten maken?

Bij ons vind je emblemen, patches & badges in alle vormen, kleuren en maten. De meest voorkomende technieken die we hiervoor gebruiken zijn:

  • Geborduurde emblemen
  • Geweven emblemen
  • PVC Patches

Ondanks dat we zaken als patches, badges en emblemen door elkaar gebruiken, bedoelen we hier eigenlijk hetzelfde mee. Vroeger was een patch namelijk een lapje stof wat gebruikt werd om gescheurde en beschadigde kledingstukken mee op te lappen. Tegenwoordig worden patches hier minder voor gebruikt, maar is het woord door de jaren heen zo ontwikkelt dat we er hetzelfde mee bedoelen als een badge of embleem. We zullen je hieronder uitleg geven over de mogelijkheden zodat jij een beter beeld heb bij wat voor soort embleem jij het beste kan laten maken.

 

  • De meest populaire techniek is borduren. Deze techniek is zo populair omdat het er ten eerste erg mooi uit ziet. Maar óók omdat er veel kleurverloop en contrast in het ontwerp kan worden opgenomen. Met de juiste expertise en techniek kan daarom een ontwerp echt tot leven gebracht worden. Het laten maken van een écht goed embleem is nog altijd een ware kunst. Daarom is het ook belangrijk dat je een goede keuze maakt voor een betrouwbare producent. Een producent die de borduurtechniek minder beheerst zal minder diepte, warmte en contrast kunnen overbrengen op jouw embleem.
  • Bij geweven emblemen of patches wordt er een dunnere draad gebruikt dan bij het borduren. Dit zorgt er voor dat je nog kleinere details in jouw ontwerp kan verwerken. Mochten wij zien dat jouw ontwerp er beter uit zal zien als geweven embleem, dan zullen we je dat altijd adviseren. Een geweven embleem mag dan wel een betere optie zijn voor kleine details dan een geborduurd embleem, het mist wél de diepte en kleurencontrast wat een geborduurd embleem ‘tot leven kan wekken.’ Twijfel je over welke optie het beste is voor jou? Neem dan contact met ons op. We zullen je zo snel en kundig mogelijk adviseren.
  • De laatste optie is het laten maken van PVC patches. Deze komen in vaker voor bij airsoft teams en motorclubs. Dit komt omdat deze patches gemaakt zijn van een sterke kunststof, waardoor ze erg goed tegen een stootje kunnen. Met PVC patches heb je de optie om het meeste 3D effect van alle technieken weer te geven. Ook qua mogelijkheid in het maken van de kleinste details is dit dé allerbeste optie.

Wat jouw ontwerp en wensen ook mogen zijn: wij kunnen met zekerheid zeggen dat we het voor je kunnen maken. We zijn al jarenlang dé favoriet van Nederland in het laten maken van emblemen en patches. En met een goede reden: dat komt omdat je bij ons altijd de scherpste prijzen vindt en het beste aanbod.

Al jarenlang dé specialist in Oeteldonk patches laten maken

Al jarenlang zijn we een bekende naam voor het laten maken van Oeteldonk patches in de Carnavalswereld. Dit komt omdat we al onze producten met dezelfde zorg en passie behandelen. En dat zie je gelijk. Dat is ook dé reden dat zoveel Oeteldonk clubs en groepen hun oeteldonk patches laten maken bij ons. Als jij wilt dat jouw patches er netjes en verzorgd uitzien, dan zijn wij de juiste partner voor jou. Twijfel je over bepaalde dingen of heb je nog enkele vragen? Neem dan vooral contact met ons op.

Standaard opstrijkbaar

Onze emblemen komen standaard met een Opstrijkbare achterkrant (inbegrepen bij de prijs)

Afgewerkte rand

Wij bieden de befaamde “Merrow Border” aan. Dit is een hoge kwaliteit afwerking op de rand.

Klittenband beschikbaar

Ook bieden wij een Klittenband systeem aan, voor zowel de voorkant als achterkant. Geef dit ook duidelijk aan in je ontwerp.

De meest vertrouwde partner voor airsoft patches maken

Voor het maken van airsoft patches kan je ook bij ons terecht. We weten door onze ervaring precies wat wél en niet goed werkt voor airsoft teams. De patches moeten vaker dan normaal tegen een stootje kunnen en de ontwerpen zijn meestal ook gedetailleerder dan normale emblemen.

Door onze ervaringen in het maken van vele airsoft patches, kunnen we je verzekeren dat we jouw ontwerp kunnen omtoveren tot precies de patch die jij in gedachte hebt.

Voor écht alle soorten emblemen en patches kan je bij ons terecht.

Ook bij speciale wensen en maatwerk geldt: bij ons ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit, voor de laagste prijs!

Ja, Ik wil biker patches kopen
Deze website wordt beschermd door Gegevenslek.nl.