Skip links

Geboorduurde Badges van hoge kwaliteit

Bedrijf emblemen op maat, hoge kwaliteit en snelle levering.

Een Bedrijf badge voor op bedrijfskleding, polo’s, bloesjes of tassen. Onze maatwerk bedrijf emblemen laten uw klanten zien wie u bent en waar u voor staat.

Bedrijf badges kopen

Standaard opstrijkbaar

Onze emblemen komen standaard met een Opstrijkbare achterkrant (inbegrepen bij de prijs)

Afgewerkte rand

Wij bieden de befaamde “Merrow Border” aan. Dit is een hoge kwaliteit afwerking op de rand.

Klittenband beschikbaar

Ook bieden wij een Klittenband systeem aan, voor zowel de voorkant als achterkant. Geef dit ook duidelijk aan in je ontwerp.

Klaar om Emblemen te kopen?

Direct prijzen zichtbaar. In deze tabel zijn direct onze prijzen beschikbaar. Het formaat word gemeten aan de langste zijde van je ontwerp.

Emblemen op maat kopen
Je eigen patch of embleem op maat

Ontwerp je eigen embleem of patch en lever deze bij ons aan. Laat ons de aantallen en afmeting weten en wij gaan direct voor je aan het werk.

Direct prijzen voor je ontwerp

Wij sturen je ter bevestiging nog altijd vrijblijvend een offerte.

Maatwerk Embleem Offerte

Maat ⬇

20 st.

50 st.

100 st.

200 st.

300 st.

500 st.

50 mm

€2,28

€0,98

€0,74

€0,53

€0,46

€0,42

60 mm

€2,28

€1,25

€0,92

€0,65

€0,61

€0,52

70 mm

€2,60

€1,53

€1,03

€0,74

€0,69

€0,57

80 mm

€2,60

€1,84

€1,17

€1,03

€0,82

€0,74

90 mm

€2,93

€2,16

€1,38

€1,15

€1,01

€0,92

100 mm

€3,58

€3,00

€2,08

€1,55

€1,20

€1,15

110 mm

€3,58

€3,19

€2,33

€1,72

€1,41

€1,38

120 mm

€3,58

€3,45

€2,33

€1,72

€1,41

€1,38

Prijzen zijn exclusief 21% BTW
Prijzen zijn exclusief ontwerpkosten
Prijzen zijn exclusief verzendkosten (€7,25)

Bekijk hier Oeteldonk emblemen die andere klanten hebben gemaakt bij emblemenkopen.nl

Bedrijf badges & Bedrijf patches op maat

Wil je maatwerk Bedrijf badges kopen? Onze maatwerk bedrijf emblemen zijn van hoogwaardige kwaliteit en superieure afwerking.  Door onze jarenlange ervaring in maatwerk emblemen en maatwerk badges kunnen wij jouw bedrijf, winkel of instantie voorzien van een maatwerk bedrijf embleem.

.
.

Ontwerp je eigen bedrijf patch en lever deze bij ons aan. Samen kijken we naar de beste prijs en zorgen wij dat je snel in het bezit bent van mooie maatwerk bedrijf badges voor op je shirt, trui, polo, blouse of jas. Ook ondersteunen wij bij het ontwerp van uw bedrijfslogo en huisstijl om tot een mooie bedrijf badge te komen.

De Kracht van Visuele Identiteit

Het is geen geheim hoe belangrijk de visuele identiteit is voor je bedrijf. Het is het gezicht van je merk, het eerste wat mensen zien en vaak de basis voor hun oordeel. In deze wereld van visuele dominantie heeft elk bedrijf een opvallend, uniek en onvergetelijk embleem nodig.
Het moet niet zomaar een ontwerp zijn, maar een symbool dat de essentie van je bedrijf belichaamt. Nu hoor ik je denken: “Waarom zou ik me druk maken over mijn logo?” En hier is mijn antwoord: Omdat het er toe doet!
Een goed ontworpen logo kan jouw merk uit duizenden herkenbaar maken. Dit gaat verder dan marketing, het gaat om identiteit, om onderscheidend vermogen in een wereld boordevol concurrenten.

Waarom Kiezen voor een Geborduurd Embleem?

Het antwoord hierop ligt in de combinatie van kwaliteit en traditie die inherent verbonden zijn met borduurwerk. Wanneer men denkt aan borduren komt er vaak een beeld op van oude dames die theedoeken versieren met bloemetjespatronen, maar laat me je vertellen dat dit verre van waar is! Een geborduurd embleem straalt klasse uit en toont aan dat jouw organisatie bereidt is te investeren in kwaliteit.
De rijke textuur en levendige kleuren die bereikt kunnen worden met borduurwerk zijn ongeëvenaard door andere methoden. Bovendien heeft borduurwerk iets tijdloos: terwijl gedrukte logo’s kunnen vervagen of afbladderen na veelvuldig gebruik of wassen, blijft een geborduurd embleem jaar na jaar glanzen.
Ik roep u dus op om niet te bezuinigen op uw visuele identiteit! Een geborduurd embleem mag dan wel meer kosten dan zijn gedrukte tegenhanger, maar het keert zich terug in eindeloze vormen – professioneel respect, klantloyaliteit, merkherkenning – zaken die moeilijk in geld uit te drukken zijn. 

Ontwerpen met Oog voor Detail: De Subtiliteit Achter Succesvolle Emblemen

Het Belang van Kleurkeuze in je Embleem: Een Verhaal Verteld in Tinten en Tonen

Er is een ongeëvenaarde hallucinante kracht in de keuze van kleuren bij het ontwerp van je embleem. Voor de onwetenden, het is slechts een spel van licht en schaduw, maar voor ons, de beeldhouwers van betekenis, is het een melodramatisch theaterstuk dat zich afspeelt op een canvas niet groter dan een broche. Elke tint vertelt zijn eigen verhaal – het karmozijnrood dat brult over passie en kracht, het serene blauw dat fluistert over vertrouwen en loyaliteit, of zelfs de vrolijke geel die ons herinnert aan optimisme en vreugde.
Het is geen kinderspel om deze chromatische karakters te regisseren zodat ze naadloos samensmelten tot één harmonieus geheel. De mislukking hierin resulteert vaak in een kakofonie van kleuren die meer verwarring zaait dan duidelijkheid schept.

Typografie en Symboliek in het Ontwerp: Het Alfabet van Betekenis

Luister goed naar mij als ik zeg dat typografie geen kinderspel is! Het zijn niet zomaar willekeurige letters die je uitkiest om er ‘mooi’ uit te zien.
Oh nee! Deze letters zijn jouw woordvoerders. Ze staan aan de frontlinie tussen jouw bedrijf en jouw klant.
Hetzelfde geldt voor symboliek. Geloof me niet?
Kijk naar Apple’s iconische appel met hap eruit of Nike’s eenvoudige maar krachtige swoosh – deze symbolen hebben hun merkidentiteiten ingebrand in onze collectieve psyches zonder gebruik te maken van tekstuele uitleg. Ontken dus nooit of misken nooit de macht die schuilt achter typografie en symboliek bij het ontwerpen van je geborduurde embleem; want zij vormen samen een duo dat jouw merk kan maken… of breken!
WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Bij speciale wensen of een maatwerk embleem.

Neem contact op
Deze website wordt beschermd door Gegevenslek.nl.